Två absoluta honnörsord i vår verksamhet. På raderna nedan kan du läsa mer om vår definition av de två begreppen.
Kvalitet
För att säkerställa högsta kvalitet startar vårt kvalitetsarbete hos odlare och fortsätter efter leverans hos kund med utbildning, i produkthantering och förvaring.
Vi jobbar dygnet runt för att upprätthålla de kvalitetskrav som våra kunder ställer på oss för att kunna jobba på just sitt sätt.
För oss innebär det konkret:
- Att alltid ha kunnig personal på plats som kan bidra med produktinfo och tips.
- Att aldrig slarva med ordermottagningar, varuplock eller leveranser.
- Att våra varor alltidär av den fräschör man kan önska sig.
Vi ser allvarligt på alla snedsteg, som till exempel felplockade eller felinslagna varor. Om något ändå skulle hända ser vi snabbt till att rätta till problemet, därefter analyserar vi och förebygger för att undvika att det uppstår igen.
Målet med vårt kvalitetsarbete är att kunna förse våra kunder medvaror av högsta möjliga kvalitet. För att leva upp till detta har vi varukontrollanter, som under ledning av kvalitetsansvarig, kontrollerar flödet på våra frukter och grönsaker.
När varorna anländer till vårt lager kontrolleras temperaturen och kvaliteten. Vi strävar efter en hög omsättningshastighet på lagret och de produkter som finns i innevarande lager kontrolleras kontinuerligt.