Välkommen till Andys Frukt!​

​Kvalitet & Service

Två absoluta honnörsord i vår verksamhet. På raderna nedan kan du läsa mer om vår definition av de två begreppen.

Kvalitet

För att säkerställa högsta kvalitet startar vårt kvalitetsarbete hos odlare och fortsätter efter leverans hos kund med utbildning, i produkthantering och förvaring.

Vi jobbar dygnet runt för att upprätthålla de kvalitetskrav som våra kunder ställer på oss för att kunna jobba på just sitt sätt.

För oss innebär det konkret:

  • Att alltid ha kunnig personal på plats som kan bidra med produktinfo och tips.
  • Att aldrig slarva med ordermottagningar, varuplock eller leveranser.
  • Att våra varor alltidär av den fräschör man kan önska sig.

Vi ser allvarligt på alla snedsteg, som till exempel felplockade eller felinslagna varor. Om något ändå skulle hända ser vi snabbt till att rätta till problemet, därefter analyserar vi och förebygger för att undvika att det uppstår igen.

Målet med vårt kvalitetsarbete är att kunna förse våra kunder medvaror av högsta möjliga kvalitet. För att leva upp till detta har vi varukontrollanter, som under ledning av kvalitetsansvarig, kontrollerar flödet på våra frukter och grönsaker.

När varorna anländer till vårt lager kontrolleras temperaturen och kvaliteten. Vi strävar efter en hög omsättningshastighet på lagret och de produkter som finns i innevarande lager kontrolleras kontinuerligt.​

Service

Att ha öppet när andra har stängt och att alltid finnas till hands för våra kunder har varit vårt adelsmärke sedan starten. Under åren vi varit verksamma har vi utvecklat och finslipat detta koncept och ständigt tagit det till nya dimensioner. Det är vår uttalade affärsidé, att ständigt ligga längst fram när det gäller att erbjuda marknadens bästa service.

Vi är stolta över att idag kunna erbjuda våra kunder:

​​

  • Ordermottagning dygnet runt, året om.
  • Utkörningar 7 dagar i veckan, minst 365 dagar om året för alla som behöver det. Flera gånger om dagen dessutomom så önskas, naturligtvis kostnadsfritt.
  • Akutleveranser i mån av ledig bil. Detta är något vi sätter extra värde vid, att aldrig fastna i byråkratiska krångligheter utan att alltid hjälpa kunder i nöd snabbt och effektivt.

Men service i våra ögon är mycket mer än bara ständig tillgänglighet och snabba leveranser. Att våra kunder alltid ska kunna hitta vad de söker är också av allra yttersta vikt för oss. Därför har vi sett till att uteslutande omge oss med marknadens bästa och mest noggranna leverantörer.

​​

Vi ser allvarligt på alla typer av snedsteg, exempelvis felplock.

Kontaktnätet vi under åren byggt upp är överlägset och innefattar odlare och producenter från hela världens hörn. Allt från den ensamme rapsoljepressaren i Järfälla till de multinationella storindustrierna i Sydafrika.

Kortfattat innebär det: så länge en produkt odlas får vi tag i den. Oavsett om det handlar om att ta hem en exotisk frukt från ett "omöjligt" hörn av världen eller att skapa en ekologisk meny bestående av endast regionala produkter är vi leverantören att räkna med. Igår, idag och imorgon.​

Adress

​Andys Frukt Clafra AB

Uppköparvägen 6

12044 Årsta​

Kontaktinfo​

Tel: 08-19 63 07

Fax: 08-18 19 26

E-mail: info@andysfrukt.se​

​Vad är i säsong just nu?

Se ett urval av produkter som

är i säsong.

Läs mer här...​