Påverkade leverans- och stopptider

Från och med måndag den 30 mars ändrar vi tillfälligt våra utkörningstider. Vi tar bort alla tidiga natt/morgonkörningar och kommer att leverera era varor mellan 07:30-18:00.

Se mer på förstasidan​

Frukt & grönt

​Andys frukt är en fullsortimentsleverantör av frukt och grönsaker. Hos oss hittar du allt från minsta bär till största pumpa. Vi har ett vidspännande och i många avseenden unikt samarbete med leverantörer och producenter från hela världen som hjälper oss att hitta allt som överhuvudtaget växer.

Dessutom bidrar våra världsvana kunder ständigt med nya tips och idéer, vilket gör att sortimentet hela tiden utökas och förbättras.

​Vi har idag ett sortiment av säsongsanpassade produkter med över 500 av de vanligaste varorna i lager varje dag. Och saknar du något beställer vi hem det på dagen!

Närodlat

Med stigande oljepriser och ökat miljöintresse blir det allt viktigare att hitta produkter som odlas så nära konsumenten som möjligt. Vi sätter stor vikt vid detta. Konkret innebär det att vi väljer potatis som odlas i Östergötland snarare än Skåne. Det kan också betyda att vi väljer italienska äpplen framför kinesiska.​

Adress

​Andys Frukt Clafra AB

Uppköparvägen 6

12044 Årsta​

Kontaktinfo​

Tel: 08-19 63 07

Fax: 08-18 19 26

E-mail: info@andysfrukt.se​

​Vad är i säsong just nu?

Se ett urval av produkter som

är i säsong.

Läs mer här...​